Henrik Annerud

Leg.Tandläkare


Henrik är grundare till Kinna Tandvård som startades i oktober 2015 med idén och målsättningen att skapa en klinik med spetskompetens inom tandvård i kombination med en personlig atmosfär och fördelaktiga priser.

Henrik har sin bakrund som utbildad tandläkare vid Odontologen/Göteborgs Universitet där han gick i samma utbildningsklass som Maziar. Med erfarenhet som tandläkare vid folktandvården samt vid specialkliniken för sjukhustandvård i Borås finns en djup förståelse och kunskap inom alla de moment som omger patientens tandläkarebesök.

För att du som patient ska känna dig trygg så är Henrik´s särskilda intresse för tandvårdsrädsla till stor fördel i kombination med den kunskapsbredd han besitter som sträcker sig vidare till att genomföra olika former av mer avancerade behandlingar till detaljkunskaper i att identifiera förändringar av slemhinnor etc.

För Henrik är varje detalj avgörande vilket försäkrar våra patienter om att de får den absolut högsta nivån på behandlingar hos Kinna Tandvård.

”Målsättningen med Kinna tandvård är att ge dig som patient bästa möjliga vård på plats i Kinna, med högsta krav på kvalitet och estetik samt till ett fördelaktigt pris.”

/Henrik

Maziar Nekoui

Leg.Tandläkare

Maziar har sin bakgrund som utbildad tandläkare vid Odontologen/Göteborgs Universitet där han under studierna gick i samma utbildningsklass som Henrik.

Med gedigen erfarenhet inom tandläkareyrket som tandläkare vid folktandvården i Skövde sedan som ägare till Nya Tandvårdsgruppen i Säffle. Med rötterna i Göteborg så gjorde han valet att flytta hem igen och i samband med det så valde han att påbörja sitt engagemang på Kinna Tandvård.

Med en bred och ständigt pågående utbildningsbakgrund både från Svenska och utländska institutioner har Maziar en särskild bred kännedom om hela processen från att möta patienten som individ till att försäkra sig om att bästa möjliga tandvård ges – Detta tillsammans med ett särskilt intresse och kunskaper inom bettrehabilitering och estetiskt tandvård borgar för att patienter hos Kinna Tandvård får bästa möjliga tandvård som få kliniker kan mäta sig med.Kvalité och noggrannhet är A och O för oss på Kinna Tandvård! Vår strävan är att du som patient ska känna dig trygg och nöjd efter varje besök!

/Maziar