Henrik Annerud

Leg.Tandläkare


Henrik är grundare till Kinna Tandvård som startades i oktober 2015 med idén och målsättningen att skapa en klinik med spetskompetens inom tandvård i kombination med en personlig atmosfär och fördelaktiga priser.

Henrik har sin bakrund som utbildad tandläkare vid Odontologen/Göteborgs Universitet där han gick i samma utbildningsklass som Maziar. Med erfarenhet som tandläkare vid folktandvården samt vid specialkliniken för sjukhustandvård i Borås finns en djup förståelse och kunskap inom alla de moment som omger patientens tandläkarebesök.

För att du som patient ska känna dig trygg så är Henrik´s särskilda intresse för tandvårdsrädsla till stor fördel i kombination med den kunskapsbredd han besitter som sträcker sig vidare till att genomföra olika former av mer avancerade behandlingar till detaljkunskaper i att identifiera förändringar av slemhinnor etc.

För Henrik är varje detalj avgörande vilket försäkrar våra patienter om att de får den absolut högsta nivån på behandlingar hos Kinna Tandvård.

”Målsättningen med Kinna tandvård är att ge dig som patient bästa möjliga vård på plats i Kinna, med högsta krav på kvalitet och estetik samt till ett fördelaktigt pris.”

/Henrik