Här är kan Du leta bland våra lediga tjänster.

Besök oss gärna regelbundet för att hålla dig uppdaterad kring vilka tjänster som finns tillgängliga.

Nedan finner du de tjänster som vi intresserar oss av för tillfället. Fyll i dina uppgifter tillsammans med ditt CV så kontaktar vi dig.

Ledig tjänst – Tandläkare

Vi på Kinna tandvård kommer att utöka vår verksamhet och söker därför förstärkning till vår klinik.  

Vi söker dig som kan arbeta självständigt och som har ambitionen att uppfylla våra patienters behov och önskemål. Du är noggrann och trygg i din yrkesroll och du lägger stor vikt vid arbetets kvalité. 

Vi utför allt från bastanvård till estetisk tandvård och vi har ett välfungerande samarbete med käk kirurg, som hjälper oss med mer avancerade behandlingar. 

Hos oss får du arbeta med den senaste tekniken i en nyrenoverad klinik och vi erbjuder goda anställningsvillkor och löneutveckling. 

Det är önskvärt att du har ca 3 års erfarenhet och det är meriterande med erfarenhet av digital tandvård. Krav är svensk tandläkarlegitimation samt goda kunskaper i svenska, såväl i tal som skrift.  

Anställningsformen är tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning, möjlighet till deltid kan diskuteras. 

Vi arbetar fortlöpande med denna rekrytering och vill därför ha in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 17 juni. Tillträde enligt överenskommelse. 

Du söker tjänsten genom att fylla i dina uppgifter i formuläret längst ner på denna sida.

Ledig tjänst – Tandhygienist 

Vi söker en tandhygienist till modern, mycket centralt belägen mottagning i Kinna. Vi söker dig som vill arbeta både självständigt med patientbehandlingar och som del i vårt team. Lokalen om 120 kvm med 3 behandlingsrum är ombyggd 2017 och utrustningen är ny. Behandlingsrummen är rymliga och snyggt inredda, central steril, ljus öppen reception och väntrum. Våra patienter ger oss mycket beröm och uppmärksamhet över våra fina lokaler vilket är roligt! På mottagningen arbetar två tandläkare, en tandsköterska och en tandhygienist. Vi bedriver allmäntandvård och behandlar endast vuxna. Allt från undersökning till mer omfattande bettrehabilitering. 

Som tandhygienist hos oss kommer du att arbeta med egna patientbehandlingar.             I förekommande fall kan det finnas möjlighet att assistera tandläkaren. Det är utvecklande att vara delaktig även i andra behandlingar och spar på kroppen. Du blir en viktig resurs i vårt team. Vi arbetar delegerat och ser stora fördelar med det, både för patienterna och teamet. Din uppgift är att med ett professionellt och vänligt patientbemötande bidra till att mottagningen håller högsta servicenivå och kvalitet. Våra patienter uppskattar sina besök till sin tandhygienist och är väl motiverade till att hålla sig friska. 

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång. Dröj därför inte med att sända in din ansökan. 

Arbetstid: 40 timmar per vecka eller enligt överenskommelse. 

Kvalifikationer: Legitimerad Tandhygienist. Svenska språket i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och förmåga att komplettera vårt team. 

Personliga egenskaper: Vi söker en glad och positiv lagspelare som är lyhörd och omtänksam gentemot kollegor och patienter. Du bör vara strukturerad och intresserad av att samarbeta. Vi värdesätter särskilt viljan och förmågan att sätta teamet framför individen. 

Arbetslivserfarenhet

 Tandhygienist: erfarenhet efterfrågas

Om lön

Individuell lönesättning

Om anställningsvillkor

40 timmar per vecka. Tillträde: 1/9. Fastanställning.

Du söker tjänsten genom att fylla i dina uppgifter i formuläret längst ner på denna sida.

Ledig tjänst – Tandsköterska

Vår klinik växer och Vi söker dig som är behörig tandsköterska med såväl några års erfarenhet som nyexaminerad. Vi söker dig som värdesätter gott samarbete och trivs med att arbeta i grupp. Du ser nyttan i att bidra med det du kan för att driva kliniken framåt. För dig är det en självklarhet att sätta patienten i fokus och du är mån om att vara tillmötesgående i ditt bemötande med såväl patienter som kollegor. Du strävar efter att vara en god medarbetare och vill bidra till trevlig stämning i arbetsgruppen.

Arbetslivserfarenhet

Ingen arbetslivserfarenhet krävs, men är meriterande

Dina arbetsuppgifter

Som tandsköterska på kliniken kommer du att arbeta såväl delegerat som med assistans inom vuxentandvård. Arbetsuppgifterna innebär alla, på en allmäntandvårdsklinik förekommande, arbetsuppgifter för tandsköterskor däribland steril- och receptionsarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av journalprogrammet Opus Dental. Krav: Svenska i tal och skrift

Du söker tjänsten genom att fylla i dina uppgifter i formuläret längst ner på denna sida.